wtorek, 1 marca 2011
Tikka Masala
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
W projektowaniu stawiam na ponadczasowość, z tego samego powodu założyłam bloga. Pokazuję na nim realizacje i produkty, które według mnie właśnie takie są. Wysoko ustawiam poprzeczkę lubię uczyć się od najlepszych. Przedstawiam dużo wnętrz amerykańskich, bo właśnie tam znajduję inspirację i najlepsze rozwiązania. Lubię ich luz połączony ze świetnej jakości meblami. Wybieram wnętrza, gdzie funkcjonalność, prostota i elegancja łączy się z komfortem.
W pracy i w blogowaniu wykorzystuję doświadczenie i wiedzę, które zdobyłam podczas lat spędzonych w Anglii, Hiszpanii, Francji i Izraelu oraz w czasie wielu podróży do najdalszych zakątków świata.
Zapraszam do współpracy
Kasia Gal, Projektant Wnętrz i Dekorator
Portfolio: http://kasiagal.com/
tel. +48 691 519 990
Au Lotus Thai w brukselskiej chinatown :)
OdpowiedzUsuńSushi, to kolejny powód dla którego warto wybrać się do Brukseli :-)
OdpowiedzUsuńmusisz podać nazwę tej knajpki - z chęcią wypróbuję:)
OdpowiedzUsuńJa jadam niedaleko, bo na żurawiej w India Curry. I tam kurczak tikka massala jest wysmienity!!!
MagdaZZZ, nie zwróciłam uwagi na nazwę :-(. Knajpka malutka wchodząc od Kruczej w Nowogrodzką w kierunku Marszałkowskiej znajduje się zaraz na początku po lewej stronie.
OdpowiedzUsuń