Christophe Michalak jest w czołówce najlepszych cukierników na świecie. Wydaje książki, prowadzi swój program we francuskiej telewizji, ale co najważniejsze jest szefem w topowym paryskim hotelu Hotel Plaza Athénée (o którym jeszcze napiszę). Jeśli jego kreacje smakują tak jak wyglądają (bardzo w to wierzę) to życzę, żeby właśnie tak smakował nam każdy, kolejny dzień. Bon Apettit!
wtorek, 8 lutego 2011
Słodkiego dnia!
Christophe Michalak
Christophe Michalak jest w czołówce najlepszych cukierników na świecie. Wydaje książki, prowadzi swój program we francuskiej telewizji, ale co najważniejsze jest szefem w topowym paryskim hotelu Hotel Plaza Athénée (o którym jeszcze napiszę). Jeśli jego kreacje smakują tak jak wyglądają (bardzo w to wierzę) to życzę, żeby właśnie tak smakował nam każdy, kolejny dzień. Bon Apettit!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz